Veel gestelde vragen van onze klanten

Hieronder leest u de meest gestelde vragen die wij krijgen van klanten. Mogelijk staat uw vraag hier tussen, zo niet? Gebruik dan het contactformulier om contact met ons op te nemen.

Vaak duurt een herinstallatie slechts één werkdag. Vanaf het moment dat we je laptop of pc ontvangen hebben, duurt het meestal maximaal twee werkdagen voordat je je laptop of computer weer teruggestuurd krijgt of kunt ophalen.
Zorg dat de computer veilig is ingepakt, met voldoende materiaal om stoten en vallen op te vangen. Sommige pakketdiensten gaan minder netjes om met pakketten, wees dus gewaarschuwd! Wij zijn niet verantwoordelijk voor transport schade.
Ja dat kan op aanvraag, tijdens je order kun je dit aangeven bij eventuele opmerkingen.

U kunt uw computer of laptop opsturen naar het volgende adres:

iWally | Windows Herinstallatie
Klokjeslaan 95
3601 HD MAARSSEN
t.a.v. bestelnummer

Dat veranderd iedere maand weer, onze voorkeur gaat uit naar Avast, omdat dit een zeer stille scanner is die zijn werk erg goed uitvoert.

Voor een betaalde scanner gaat onze voorkeur naar NOD32, Kaspersky en Symantec.

Windows 10 is wat ons betreft een stuk beter, het is sneller en meer op de toekomst gericht. Uiteraard kan het zijn dat u opziet tegen Windows 10. Dan kunt u gewoon Windows 7 bestellen dat tot 2020 onderhouden wordt door Microsoft.

Dat varieert, een kale installatie kost 45 euro. Dat is inclusief beveiliging.

Met software komt daar 10 euro bij, als wij de back-up voor u doen kost dat u 30 euro.. Tijdens de bestelling vind u de totale kosten onderaan de configuratie, afhankelijk van de door u gekozen opties.