U bepaalt zelf

Wilt u bijvoorbeeld enkel en alleen Windows opnieuw installeren en regelt u zelf de software, dan kunt u dit gewoon aangeven. Wilt u liever Windows 7 en geen Windows 10? Dan kunnen wij uw systeem downgraden naar Windows 7*. .

Heeft u geen virusscanner abonnement? Geen probleem, kies tijdens het bestelproces voor de installatie van een gratis virusscanner.

Office

Office

Adobe

Adobe

Antivirus

Antivirus

Teamviewer

Teamviewer

Up-to-date

Up-to-date

Mail

Mail

*mits geldige licentie dit toelaat, of aangeschaft wordt.

Gratis diagnose van uw laptop of computer

Wanneer u een herinstallatie van Windows besteld, controleren wij uw laptop of comptuer altijd op hardware problemen. Zo kan het zijn dat uw laptop "erg warm" wordt en een hoop "lawaai" maakt. In zo'n geval kan het zijn dat wij contact met u opnemen voor het schoonmaken van de laptop of computer fans. .

Wij streven ernaar om u een goed werkende laptop of computer terug te geven. .

Hoe staat het met uw back-up?

Veel klanten houden zich er niet mee bezig, maar hoe is het met uw back-up? Wanneer was de laatste keer dat u een back-up heeft gemaakt van al uw persoonlijke bestanden?

Back-up advies

Wanneer u een windows herinstallatie besteld, kunt u altijd aangeven wat er moet gebeuren met uw persoonlijke data aanwezig op de laptop. Deze kunnen wij voor u overzetten op de nieuwe installatie, of verwijderen. Mocht u graag een back-up willen maken en weet u niet hoe dat moet? Dan kijken we graag samen met u naar de mogelijkheden en adviseren u hierin.
backup-plan

Automatische back-up voor het bedrijf

Zakelijke klanten kunnen ook terecht bij ons voor een automatische back-up van alle data. Wij bouwen en adviseren in back-ups i.c.m. cloud en offside back-ups i.c.m. Synology. Voor meer informatie verwijzen we u graag door naar onze website ; iwally.nl
synology-backup